Συμμετέχω στον σχεδιασμό

Γιατί να συμμετάσχω;

Χρειαζόμαστε τη συμβολή και συμμετοχή των κατοίκων, των εργαζομένων και των επισκεπτών της πόλης μας στις διαδικασίες αποφάσεων για να έχουμε ένα σχέδιο που θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές μας ανάγκες.

Η πλατφόρμα αυτή έχει δημιουργηθεί ώστε να μπορούμε εύκολα να αξιολογήσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όταν κινούμαστε στην πόλη μας και να καταθέσουμε τις ιδέες μας και τις απόψεις μας με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας μας όσων αφορά τις μετακινήσεις μας.

 

 

Μέσω του ΣΒΑΚ θέλουμε οραματιστούμε ένα νησί στο οποία θα περπατάμε με άνεση και ασφάλεια στους οικισμούς, στο βουνό και τις ακτές, θα μετακινούμαστε εύκολα όλοι  ενήλικες, παιδιά, ηλικιωμένοι τόσο πεζοί όσο και με αμαξίδιο, ποδήλατο, καροτσάκια, με τη Δημόσια Συγκοινωνία αλλά και συνδυάζοντας αποτελεσματικά τα διάφορα μέσα μετακίνησης.

Συμμετέχω στο σχεδιασμό για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πως μπορώ να συμμετάσχω;

Καταθέτω την άποψη μου για την κατάσταση των μετακινήσεων σήμερα και τις προτάσεις μου το μέλλον των μετακινήσεων στην πόλη μου.

Καταθέτω την άποψη μου εδώ.

Απαντώ στην έρευνα ερωτηματολογίου, που αφορά  τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζω στις καθημερινές μου μετακινήσεις και για το πως θα ήθελα να είναι η πόλη μου στο μέλλον.